.
Kürt Rogiers
maandag 27 juni 2022

Kürt Rogiers: “Het liefste van al blijf ik gewoon zitten”

De vakantie staat voor de deur

1 juli staat voor de deur en er wordt duchtig afgeteld naar de geplande vakantie. Wie daar ook naar uit kijkt is acteur Kürt Rogiers. Hij trekt met zijn gezin voor twee weken naar Kroatië.

“We doen dat met de auto. We gaan zoveel mogelijk de kustlijn volgen. Zo blijven we dicht in de buurt van water. Hopelijk kunnen we ter plekke een dag op een boot doorbrengen. Er is niets zo leuk als op het puntje van een boot zitten en de golven aan je voeten voelen tintelen”, zegt Kürt in Gazet van Antwerpen.

Je kan de acteur ook een plezier doen met een dagje spa en wellness. Het liefste van al blijft hij wat langer in de hitte van de sauna zitten, om daarna volledig van het afkoelende effect van de koude douche te kunnen genieten.

“Dat lijf dat tintelt, dat hart dat harder klopt en de bloedbanen die je voelt stromen. Van je kleinste teen tot je duim. En dat alles, als het even kan, terwijl je ergens buiten ligt met op de achtergrond het geluid van de vogeltjes”, droomt Kürt weg.

Kürt kan ontzettend genieten van enkele luilekkerdagen waarop niks moet, maar alles mag. En hij hoopt dat er deze zomer enkele bij zullen zijn. “Ik heb ze nodig. Om m’n hoofd leeg te maken en er daarna opnieuw tegenaan te kunnen gaan.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kürt Rogiers

Meer Over:

Kürt Rogiers