.
Kürt Rogiers
vrijdag 6 september 2024

Kürt Rogiers: “Ik ben een kind van VTM” 

Hij werkt er zo graag 

Dit najaar zien we Kürt Rogiers in het humaninterestprogramma ‘Tussen Leven En Dood’. Het is iets helemaal anders dan wat we van Kürt gewoon zijn, maar de presentator hoopt wel dat het iets teweegbrengt.

“De docureeks is een ode aan het leven. Ik hoop dat de kijkers de veerkracht en vechtlust van deze overlevers meenemen in hun eigen leven. Hoe uitzichtloos de situatie ook is, niets is onmogelijk. Mijn vrouw Els heeft de eerste aflevering al gezien en ze vond het één van de beste dingen die ik ooit al voor tv heb gedaan. Zo puur en naturel. En geloof me, dat zegt ze niet snel”, zegt Kürt in Story.

Rogiers speelt ondertussen al 8 jaar mee in ‘Familie’ en heeft al heel wat luchtige programma’s mogen presenteren. Dit programma kwam wel als een aangename afwisseling.

“Ik ben een kind van VTM. Zolang ze mij gunnen om naast Familie af en toe naar een andere bloem te fladderen, vind ik het een heel fijne werkomgeving. En die deal hebben we ook gemaakt. Binnen nu en een paar weken zal je horen wat ik nog allemaal voor de zender heb gedaan. Dat is de voorbije tijd allemaal opgenomen, mijn planning was een ramp. Nu is het gewoon weer alleen Familie en daar ben ik niet rouwig om.”