.
Kürt Rogiers
maandag 9 september 2024

Kürt Rogiers: “Ik zou me dat niet kunnen inbeelden” 

Maar wie weet… 

De fans van Kürt Rogiers hebben de acteur gemist tijdens de seizoensfinale van de soap. Maar zelf was Kürt daar eventjes niet rouwig om.

“Voor mijn agenda kwam het gewoon heel goed uit dat mijn aandeel in de seizoensfinale voor één keer heel beperkt was. Het moet ook niet altijd de grote Lars De Wulf-show zijn. Het heet nog altijd Familie, hé. Het grappige is wel dat veel mensen dachten dat ik uit de reeks zou verdwijnen, maar dat is dus niet het geval”, lacht Kürt in Story.

Maar toch heeft de soap nog heel wat in petto voor Kürt en zijn personage. Het belooft opnieuw een boeiend seizoen te worden. En misschien wordt hij wel nog eens vader? Iets wat hij nu niet meer zo mogen dromen.

“Ik ben net heel blij dat mijn dochters Lola en Merlijn uit die baby- en kleine kinderen-fase zijn. Ik heb wel een paar vrienden die nu een jongere vriendin hebben. Eerst wil de partner geen kinderen, maar na een half jaar verlangen ze toch naar een baby. Ik kan me trouwens niet voorstellen dat ik ooit een twintig jaar jongere vriendin zou hebben.”

Bio van Kürt Rogiers

Meer Over:

Kürt Rogiers