.
Andy Peelman en Dina Tersago in Ze Zeggen Dat
woensdag 10 mei 2023

Laatste aflevering 'Ze Zeggen Dat'

Werkt korting vragen echt? Andy Peelman zoekt het uit...

Onder het motto ‘een nee heb je, een ja kan je krijgen’ test Andy Peelman nu donderdag 11 mei om 20u35 bij VTM een laatste ‘Ze Zeggen Dat’ uit. Hij wil te weten komen of korting vragen altijd werkt. Speciaal voor dit experiment wordt Andy volledig onherkenbaar gemaakt en transformeert hij tot zijn alter ego Dylan Epeman. Daarnaast blikken Andy en Dina terug op een avontuur boordevol emoties, nieuwe kennis en hier en daar ook een koude douche. Bovendien krijgen de kijkers ook nooit eerder getoonde beelden en extra resultaten uit het afgelopen seizoen te zien.

‘Ze Zeggen Dat’ korting vragen werkt. “Na twee seizoenen ‘Ze Zeggen Dat’ hebben veel mensen door dat we iets komen testen als ze mij zien. Voor de gelegenheid heb ik me dus vandaag getransformeerd tot ‘saaie huisvader’ Dylan Epeman”, vertelt Andy. Samen met Mirre, zijn dochter voor één dag, starten ze hun koopjesjacht op een rommelmarkt. Toevallig komt Andy net op dat moment collega’s Jacques Vermeire en Axel Daeseleire tegen. Die schuimden rommelmarkten af voor de opnames van het afgelopen seizoen van Eenmaal Andermaal. Dé uitgelezen kans voor Andy om zijn vermomming aan de ultieme test te onderwerpen…

Alvorens ‘Dylan’ en Mirre vervolgens echt op koopjesjacht trekken, krijgen ze nog enkele tips mee van onderhandelingsexpert Stephanie Blommaert. “Het is vaak beter om zelf een openingsbod te doen, dat legt een anker in het hoofd van de andere persoon”, klinkt het. Gewapend met die tips en verborgen camera’s gaan ze op pad. Maar werkt korting vragen nu echt?

Ze Zeggen Dat, donderdag om 20.35 op VTM.

Bio van Andy Peelman, Jacques Vermeire en Axel Daeseleire