.
News Image

Laatste wens Philip Cracco: uitvaart moet een feest worden

Veel volk verwacht op uitvaart zakenman.


Afgelopen maandag overleed Philip Cracco op 58-jarige leeftijd. De zakenman had vooraf zijn laatste wensen vastgelegd en kiest voor een openbare afscheidsplechtigheid.



Philip krijgt aanstaande zaterdag zijn laatste feest en dat gaat door in de Heilig Hartkerk in Knokke. Vanaf 14 uur kunnen mensen nog een laatste groet brengen, de plechtigheid start om 15.30 uur. Na de afscheidsplechtigheid is er nog een feest voor familie en vrienden. Zakenpartner Lieven Bonami vertelt in Het Laatste Nieuws dat het een schoon feest zal worden, naar de wens van de overleden zakenman. Zonder twijfel zal de begrafenis van Philip Cracco bijgewoond worden door heel wat bekende mensen. Onder hen zonder twijfel ook programmamaker Peter Boeckx die voor zijn programma 'The Sky Is The Limit' mocht samenwerken met Cracco. Cracco was graag gezien, dat hij van zijn uitvaart een mooi feest wou maken verbaast niemand.



“Dus ja, daar zullen dikke sigaren gerookt worden. En ja, daar zal héél goede whisky gedronken worden terwijl alle vrienden anekdotes oprakelen. Het zal dus ongetwijfeld een heel lange avond worden want Philip is echt niet in één, tien of zelfs 100 anekdotes te vatten”, lezen we woensdag in Het Laatste Nieuws.


Bio van Philip Cracco

Meer Over:

Philip Cracco