.
Laura Lieckens uit Blind Getrouwd 2020
dinsdag 15 oktober 2024

Laura Lieckens breekt met eerste grote liefde

“Niet meer vol te houden”

Het stond in de sterren geschreven dat dit een onhaalbare zaak was: aan de andere kant van het land gaan wonen en dan elke week een paar keer naar de Kempen rijden om te gaan volleyballen, dat is geen pretje. Nu ja, dat is het wel als je nooit in de file staat maar mensen die dit traject doen, weten dat ze op en rond de ring van Antwerpen altijd moeten aanschuiven, zucht.

Laura Lieckens maakte het allemaal mee, maar nu is het genoeg geweest. “Na 16 jaar hang ik mijn volleybalschoenen aan den haak. Met veel pijn in het hart. Nee, niet zwanger, gewoon niet meer vol te houden. 9u/week in de auto zitten voor de training en match is te veel”, geeft Laura toe.

Wat is nu 9 uur in een week? Het lijkt niet veel, maar het dat is het wel. “Ik heb weinig tijd voor mijn kindjes en zie mijn beste vrienden amper. De cirkel is rond. De kindjes die ik training gaf op hun 9 jaar, zijn gegroeid tot prachtige madammen die nu bij mij in de ploeg spelen. Het was mooi, heel mooi. Maar nu is het tijd voor nieuwe avonturen en uitdagingen”, besluit Laura Lieckens.

Verstandige beslissing, Laura. Hoe pijnlijk het ook was, die 9 uur per week extra met de kinderen, jouw partner, jouw familie en vrienden, die zijn gewoon onbetaalbaar. Geniet ervan!

Bio van Laura Lieckens