.
Laura Lieckens en Sonny Wagemans uit Blind Getrouwd
zondag 6 september 2020

Laura Lieckens opnieuw in het ziekenhuis: “hier lig ik weer”

Dit is een drama voor Laura uit Blind Getrouwd.


Het moest vrijdagavond een fantastische avond worden voor Laura Lieckens uit ‘Blind Getrouwd’. De ex-vrouw van Sonny was dolblij dat zij weer kon gaan sporten. “Laat dat volleybalseizoen maar komen. Fijn weekend iedereen, Wees lief voor elkaar! Love you all”, schreef Laura Lieckens op Instagram.

Op dat ogenblik had zij niet het minste idee dat het een avond in mineur zou worden. Enkele uren later lag Laura alweer op de spoedafdeling van Campus Sint-Elizabeth van het ziekenhuis in Turnhout.

“Ik hou van mijn leven en probeer elke seconde van de dag te genieten. Maar nu rollen de tranen over mijn wangen”, steekt Laura van wal. “Hier lig ik weer. En voor dat al de kritische, oh zo perfecte mensen weer beginnen (ja Lutgard, ook voor u) nee ik doe dit niet expres! En er hoeft geen HLN artikel van te komen. Want alles voelt even echt f*cking klote!”

Blijkbaar is Laura tijdens het volleyballen slecht neergekomen. “Wanneer je neerkomt en uw knie hoort kraken, weet je dat het seizoen waarschijnlijk al voorbij is nog voor het begonnen is. Ik probeer mijn positieve zelf te blijven. Maar ik kan even niet meer stoppen met huilen. Het is even genoeg geweest met alle shit! Sorry, dit valt me even zwaar”, besluit Laura Lieckens.



Sterkte Laura, dat menen wij héél oprecht.