.
Laura Lieckens en Yorben De Backer
zaterdag 22 juli 2023

Laura Lieckens uit Blind Getrouwd emotioneel: "Dat doet pijn"

Zij zoekt een speld in een hooiberg....

Laura Lieckens heeft via haar sociale media een oproep gelanceerd, een oproep waarvan de boodschap heel herkenbaar is voor mensen die jaren geleden een naaste verloren.

"Ik spreek misschien maar 3% van mijn volgers aan, maar zelfs dat is de moeite waard voor mij. Ik doe een oproep aan iedereen die mijn mama gekend heeft of iemand kent die haar gekend heeft. Is er iemand die een bewegend beeld van mijn mama heeft of een beeld waar haar stem te horen is? Na 23 jaar ben ik beetje bij beetje al mijn herinneringen kwijt. En dat doet pijn", geeft Laura toe.

Wij begrijpen haar volledig, die stem van een overleden mama of papa nog eens kunnen horen, dat zorgt er dan voor dat ook die herinnering niet verloren gaat. Vandaag de dag lijkt met het alle digitale apparatuur zo makkelijk om video's en audio te bewaren, dat was het 23 jaar geleden niet.

"Ik heb enkel foto's en één briefje, geschreven nadat ze hoorde dat ze terminaal was. Waarvan ik haar handschrift op mijn kettinkje heb vereeuwigd", besluit Laura.

Bio van Laura Lieckens