.
Laura Lynn
maandag 5 augustus 2024

Laura Lynn: “Ik wist niet hoe ik met die aandacht om moest gaan” 

Het was veel in één keer 

Toen Laura Lynn plots helemaal doorbrak met haar single ‘Je hebt me 1000 maal belogen’, ging het plots heel snel voor de zangeres. Plots werd ze een van de populairste zangeressen van ons land en wat volgde was een periode van veel hectische en stresserende momenten.

“Ik was maar een gewoon meisje, ik wist niet hoe ik met al die aandacht om moest gaan. De eerste keer een interview geven... Ik stierf van de zenuwen! Ook al waren het superleuke jaren, ik was dikwijls te gespannen om er echt van te genieten. Nu is dat anders, ik weet nu hoe het allemaal in zijn werk gaat”, zegt Laura Lynn in Dag Allemaal.

De zangeres kende enkele hele succesvolle jaren en nadien zwakte dat weer wat af. Maar zo gaat dat nu eenmaal in de showbizz.

“In een carrière heb je altijd hoogtes en laagtes, hé. Toen 'Tien Om Te Zien' van het scherm verdween, merkte ik dat uiteraard. Niet aan de optredens, want de boekingen zijn altijd vlot binnen blijven komen. Maar als je enkel nog de radio hebt om je nieuw werk te promoten... dan wordt het lastig en moet je hopen dat ze je willen draaien.”

Bio van Laura Lynn

Meer Over:

Laura Lynn