.
Laura Lynn
zaterdag 30 juli 2022

Laura Lynn is verliefd: “Ik wou haar niet in iets nieuws storten”

Ze nam er haar tijd voor

Het was heugelijk nieuws toen bekend raakte dat Laura Lynn terug verliefd was. Na een moeilijke periode na de breuk met accordeonist Matthias Lens heeft Laura Lynn dus opnieuw de liefde gevonden en straalt ze weer harder dan ooit tevoren.

Ook de zangeres zelf is blij dat ze weer straalt, want de voorbije 3 jaren waren erg moeilijk. “Optreden en doen alsof er niets aan de hand was, viel me zwaar. Als ik de foto’s van toen terugzie, zie ik iemand die uiterlijk lacht, maar innerlijk iets anders voelt. Die dagen liggen gelukkig achter ons”, zegt ze in Dag Allemaal.

Laura Lynn had nooit gedacht dat ze de liefde nog zou tegenkomen, maar dat was buiten Joffrey gerekend. Hij stapte op het goeie moment haar leven binnen.

“Ondertussen zijn we al zes maanden samen. Maar ik ben altijd bewust voorzichtig geweest om met m’n geluk naar buiten te treden. Het is lang aftasten geweest. Ook voor mijn dochter. Ik wou haar niet zomaar in iets nieuws storten.”

Dat het zo lang heeft geduurd voor ze de liefde terug toeliet, dat weet de zangeres maar al te goed. “Twee jaar lang wou ik dat helemaal niet. ‘Ik blijf voor altijd alleen’, dacht ik. Maar zo zie je maar wat er mogelijk is als je toch beslist om je ervoor open te stellen.”

Bio van Laura Lynn

Meer Over:

Laura Lynn