.
Laura Lynn
donderdag 11 augustus 2022

Laura Lynn vol lof: “Hij kan zich perfect inleven in mijn situatie”

Ze gooit met complimentjes

3 jaar lang, zo lang was Laura Lynn vrijgezel. De zangeres had moeite met zich open te stellen voor een nieuwe man in haar leven en het verwerken van haar vorige breuk verliep ook niet helemaal zoals ze het echt wou.

Maar nu Joffrey in haar leven is, straalt de zangeres harden dan ooit tevoren. De twee hadden een klik vanaf het eerste moment en sinds 6 maanden zijn de twee nu ook een koppel. Laura strooit met de superlatieven in Dag Allemaal.

“Hij heeft gewoon alles. Hij is superlief, verstandig en zorgzaam. Het klikt ook met mijn familie en m’n vriendenkring. Hij begrijpt mijn job en wat daarbij komt kijken. Hij kan zich inleven in de situatie die ik heb meegemaakt, want hij heeft hetzelfde gekend.”

Dat ze dolgelukkig is, dat merk je aan hoe ze praat over haar nieuwe liefde. De complimentjes blijven in het rond vliegen.

“Ik vind hem natuurlijk superknap. Ook al blijft het innerlijk het belangrijkste. Soms vang ik een glimp van hem op terwijl ik aan het optreden ben. Dan kan ik alleen maar stralen en prijs ik me elke keer heel gelukkig dat ik dit mag meemaken.”

Bio van Laura Lynn

Meer Over:

Laura Lynn