.
News Image

Laura Omloop is 'Sweet Sixteen'

Een jaar na de release van haar album 'Meer', kroop Laura Omloop opnieuw in haar pen. Deze keer niet om catchy lyrics op papier te zetten, maar wel om te werken aan haar eerste boek. 'Sweet Sixteen' is een openhartig boek dat laat zien wie het meisje achter de popster echt is.

Van kindsterretje tot razend populair tieneridool: toen Laura Omloop in 2009 hoge ogen gooide op het Junior Eurovisiesongfestival, had ze nooit durven te dromen dat ze nu, op haar zestiende, al vier succesvolle albums en een platencontract zou hebben. In die zeven bewogen jaren zijn haar fans haar trouw blijven volgen en samen met haar opgegroeid. Laura is als een vriendin voor hen, zo blijkt uit de vele vragen die ze krijgt per brief, via mail of na de optredens.

Ze allemaal persoonlijk beantwoorden is onmogelijk, vandaar dat Laura de leukste en vaak moeilijkste vragen bundelt in dit boek. Die beantwoordt ze openhartig, vanuit haar eigen leven en ervaring. Laura gaat geen enkel thema uit de weg: haar leven als kind-en later tienerster, school, vriendschap, liefde, familie, haar toekomstdromen, cyberpesten... Soms met een kwinkslag, soms met goede raad, maar altijd 100% eerlijk. Zo krijg je als fan een kijk op wie het meisje, net zestien geworden, achter de popster echt is.

Laura Omloop zal haar eerste boek ook promoten op de boekenbeurs. Op 3 en 11 november signeert ze er exemplaren van 'Sweet Sixteen'. Ook een fotosessie met fans, een optreden en een interviewmoment staan op de agenda. Bekijk de website van de Boekenbeurs voor alle informatie.

De fans van Laura Omloop worden binnenkort ook getrakteerd op een nieuwe Engelstalige single.

Bio van Laura Omloop

Meer Over:

Laura Omloop