.
Laura Omloop
woensdag 5 april 2023

Laura Omloop keert terug naar het podium 

Ze is er klaar voor 

De naam Laura Omloop doet misschien niet meteen meer een belletje rinkelen, maar wie geboren werd tussen het einde van de jaren ’90 en het midden van de jaren 2000 kent ongetwijfeld ‘het jodelmeisje’ nog.

Na enkele jaren muzikale stilte keert Laura nu terug naar het podium. Een comeback die er komt na veel twijfels: “Het was voor mij ook al zo lang geleden, dus ik twijfelde wel een beetje of ik het allemaal nog zou kunnen”, legt ze uit in Het Laatste Nieuws.

Gelukkig kwam ze in contact met haar huidige manager Jan Vankeerberghen. Hij deed Laura inzien dat een muzikale carrière nog steeds mogelijk was en hij gaf haar de goesting gegeven om er opnieuw in te vliegen.

“Door hem heb ik dat duwtje in de rug gekregen, want op mezelf had ik het waarschijnlijk niet gedurfd. Hij is heel gedreven in zijn vak, waar ik wat onzekerder ben. Zo vormen we dus een goed team.”

“Soms heb je gewoon één iemand nodig die gelooft in wat je kan”, is dan ook de boodschap die Laura nog wil meegeven aan jong talent dat ervan droomt het te maken in de muziekwereld.

Bio van Laura Omloop

Meer Over:

Laura Omloop