.
Laura Tesoro
zaterdag 4 mei 2024

Laura Tesoro: “Bij elke aflevering komt die vibe terug”

Het zijn mooie herinneringen

Als je de beelden ziet van ‘Liefde Voor Muziek’, dan zou je misschien wel kunnen denken dat de artiesten daar vooral lekker konden genieten en af en toe een opname moesten maken voor het programma. Maar dat ontkent Laura Tesoro volledig.

“Het was hard werken! Naast de vele repetities en opnames, soms tot twee afleveringen per dag, werden tussendoor ook realitystukjes gedraaid. Wanneer we vrij waren, werden we soms gevolgd. Daarnaast waren er de maaltijden met de hele groep en ontspanningsmomenten zoals die aan het zwembad. We zijn ook gaan kanovaren, trokken de stad in en hebben een stierenboerderij bezocht. We zaten in de buurt van Marseille tussen de wijngaarden. Ik was er nog niet eerder geweest”, klinkt het in Primo.

Het was een erg fijne tijd en er zijn mooie vriendschappen en misschien wel samenwerkingen ontstaan. Laura kijkt er in elk geval met een goed gevoel op terug.

“Bij elke aflevering komt die goeie vibe van toen terug. Mooie herinneringen aan de fijne bende collega's. Allemaal mensen die leven van en voor de muziek, die dezelfde prioriteiten leggen in hun carrières. Als jonge artieste heb ik veel opgestoken van zij die al verder staan in hun loopbaan. In de Whatsappgroep waarvan we allemaal lid werden, wordt ook nu nog regelmatig iets gepost. Ik ben nogal actief in die groep.”