.
Laura Tesoro
zaterdag 27 april 2024

Laura Tesoro: “De onzekerheid van toen is verdwenen”

Ze voelt zich meer op haar gemak

Het is ondertussen al enkele jaren geleden dat Laura Tesoro voor de eerste keer deelnam aan ‘Liefde Voor Muziek’. Daar heeft ze herinneringen voor het leven gemaakt.

“De groep collega's zorgde voor een sterke editie. Het was het jaar van Bart Kaëll, Jan Leyers, Milow, Kommil Foo, Ilse Delanghe en Stef Kamil Carlens. Daar liep ik als 22-jarige tussen. Ik had nog niemand van hen eerder ontmoet, maar nam mijn tijd om ze ter plaatse wat beter te leren kennen. Op dat moment was alles nieuw, het was een compleet andere ervaring dan deze editie. Nu kende ik al wat collega’s beter”, zegt ze in Primo.

De zangeres was toen al een bom aan energie, maar dat is bij dit nieuwe seizoen alleen maar toegenomen. Dat komt vooral door haar toename aan zelfvertrouwen de afgelopen jaren.

“De onzekerheid van toen is verdwenen. De kijker zal onmiddellijk hebben gezien dat ik erg op mijn gemak ben. Dat kon je trouwens in de hele groep vaststellen, wellicht omdat we de manier van werken al kenden. Iedereen wist wat er ging komen, ook al blijven opnames natuurlijk altijd spannend. De meeste artiesten kenden elkaar, het was een huis vol muzikale vrienden. Dat hielp om een warme sfeer te creëren.”