.
Laura Tesoro
donderdag 6 juni 2024

Laura Tesoro: “Het is een aaneenrijging van doelen stellen en die bereiken” 

Ze wil nog zoveel doen 

Wie aan ‘Liefde Voor Muziek’ denkt, denkt ook vaak aan de vele huilbuien van de deelnemende artiesten. Maar wie de meeste tranen heeft gelaten, dat zal toch wel Laura Tesoro zijn geweest.

“En zeker niet alleen wanneer artiesten nummers van mij coverden. Heel wat nummers kwamen hard binnen bij mij. Ik ben zo blij dat ik dit opnieuw mocht meemaken, want er gebeuren elke keer magische dingen! Het is ook fijn om een hele week door te brengen met mensen die hetzelfde doen als ik en mijn leven dus volledig snappen. Alles moet wijken voor muziek, dat is bij elk van ons zo. Dat zorgt wel voor bepaalde dilemma’s en worstelingen, en die andere artiesten voelen dat ook”, zegt ze in Flair.

Laura is bijna tien jaar bezig maar heeft nog een hele carrière voor zich. Ze is nog jong en heeft wel nog wat dromen op professioneel gebied.

“Artiest zijn is een aaneenrijging van doelen stellen en die bereiken. Ik wil sowieso nog een album uitbrengen, een tour doen en ooit in het Sportpaleis staan. Het is niet echt mijn ambitie om door te breken in het buitenland en te concurreren met Ariana Grande of Dua Lipa, want dat lijkt me heel dom. Ik ben blij dat ik al tien jaar mag optreden in België en teken meteen als ik er nog tien jaar bij zou mogen doen.”