.
Special Forces, Laura Tesoro
dinsdag 16 mei 2023

Laura Tesoro: “Ik besef nu hoever ik kan gaan”

Ze is een doorzetter

‘Special Forces: Wie durft Wint’ is behoorlijk heftig om naar te kijken. Dit keer geen programma met 11 BV’s die vrolijk tafelen en gekke opdrachten volbrengen en ook geen BV’s die tonen hoeveel ze weten. Dit keer is het puur afzien.

Één van die deelnemers is Laura Tesoro. Zij was al in goede conditie, maar volgde nog eens speciaal zwemlessen omdat ze schrik had om in paniek te slaan wanneer ze een proef in het water moesten doen.

“Die angst wilde ik alvast overwinnen en dat is toch gelukt. Ik zal nooit een waterrat zijn. Behalve op vakantie. En dan nog wil ik met m’n voeten bij de grond kunnen”, lacht ze in Dag Allemaal.

Laura is zichzelf een paar keer serieus tegengekomen, maar aan opgeven heeft ze nooit gedacht. Ze heeft een ongelooflijk doorzettingsvermogen en dat is alleen maar sterker geworden door dit programma.

“Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met een nieuwe single en dan ga ik daar eens zo hard voor, omdat ik nu besef hoever ik kan gaan, als ik mij er maar op focus. Ik kan veel meer aan en ben een park sterker dan ik dacht.”