.
Aaron Blommaert, Laura Tesoro
zondag 27 november 2022

Laura Tesoro: “Ik sta nog niet waar ik zou willen staan”

Ze timmert aan haar weg

Ze doet het al een aantal jaren ontzettend goed als presentatrice op VTM: Laura Tesoro. Binnenkort mag ze op VTM ‘Starstruck’ presenteren en dat doet ze voor de allereerste keer helemaal alleen.

Laura grijpt de vele kansen die op haar pad komen. Hoe meer kansen, hoe liever ze het heeft. Al moet ze opletten dat het soms niet te druk wordt.

“Natuurlijk loop ik mezelf onvermijdelijk weleens voorbij, maar ik vind dat niet erg. Juist wanneer ik keihard tegen mijn limieten bots, voel ik de bevestiging dat ik het leven aan het leven ben. Als ik altijd in mijn comfortzone zou blijven en nooit mijn grenzen zou aftasten, zou ik veel te veel missen”, zegt Tesoro in Humo.

Maar ook Laura’s collega’s koesteren een bewondering voor de presentatrice en zangeres. Zo ook Aaron Blommaert. Al zei Laura ooit tegen hem dat ze nog altijd het gevoel heeft dat alles voor haar nog moet beginnen.

“Ik ben super dankbaar voor alle dingen die ik al heb mogen doen, maar ik heb tegelijk het gevoel dat ik nog veel meer uit mezelf kan halen en nog lang niet sta waar ik zou willen staan. Sowieso is het tof om altijd nieuwe doelen te hebben: muziek maken die mensen écht goed vinden, een plaat uitbrengen waar iedereen over spreekt, grote shows geven, dat soort dingen.”