.
Laura Tesoro
vrijdag 30 juni 2023

Laura Tesoro: “Ik sta nog niet zo ver als waar zij staan” 

Ze kreeg tips van Koen Wauters 

In het najaar kunnen we bij VTM kijken naar ‘Starstruck’, een programma gepresenteerd door Laura Tesoro. Voor het eerst mocht Laura een grote show helemaal alleen presenteren, en dat zonder hulp en steun van Koen Wauters, waarmee ze altijd ‘Belgium’s got talent’ heeft gepresenteerd.

Het programma was de ideale kans om zich te bewijzen als presentatrice, maar kreeg gelukkig ook goede begeleiding tijdens de opnames van het programma.

“Ik stond er niet alleen voor. Ze gaven mij heel wat tips waardoor de opnamen vlot verliepen. Koen is tijdens de eerste twee shows zelfs komen piepen om mij wat feedback te geven. Het is super om van zulke mensen bij te leren”, geeft Laura toe in Tv Familie.

Dat Laura zo’n kans krijgt is een grote stap in haar carrière. Dat ze zo’n grote show mag presenteren ziet Laura als groot compliment. Toch blijft ze erg kritisch voor zichzelf.

“Er is een verschil tussen iets doen en iets goed doen. Ik wil nog groeien in mijn vak. En het maakt niet uit of dat met een shiny-floor show of iets anders is. Ik weet dat ik nog niet ben waar een An Lemmens of een Koen Wauters staat. Het is mijn doel om als presentatrice net zo zelfzeker op het podium te staan als wanneer ik zing. Dan voel ik me écht als een vis in het water.)

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro