.
Laura Tesoro
vrijdag 25 oktober 2024 07:20

Laura Tesoro: “Ik vind niet dat ik mij daarvoor moet schamen”

Het levert niks op

Velen onder ons zullen denken dat je als Vlaamse artiest veel geld verdient door het maken van muziek en het geven van optredens. In haar docureeks ‘Meer dan een droom’ getuigt Laura Tesoro dat dit helemaal niet klopt.

Meer zelfs, Laura ziet zingen en het maken van muziek tegenwoordig eerder als een verlieslatende hobby, dan iets waar ze haar job van kan maken. Zalen blijven halfleeg bij haar clubtour en haar muziek verkoopt amper.

“Ik vind niet dat ik mij moet schamen, ik werk er hard voor. Ik zeg dat ook niet om medelijden op te wekken. Maar ik ben liever eerlijk en wil mij niet beter voordoen dan ik ben”, zegt ze in Dag Allemaal.

Waarom ze zo weinig verdient aan haar optredens, het is haar een raadsel. Maar dat mensen klagen over het prijskaartje om haar te boeken, dat vindt ze onzin.

“We spelen intussen op een bepaald niveau, daar kan je moeilijk van terugkomen én daar hangt een prijskaartje aan. Het publiek heeft verwachtingen. Ik speel met een goede liveband en sta met dansers op het podium. Dat maakt dat een show véél kost.”

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro