.
Special Forces, Laura Tesoro
woensdag 21 juni 2023

Laura Tesoro: “Ik voel me daar volledig op mijn plek” 

Ze is heel dankbaar 

Wat een straffe madam is Laura Tesoro toch. Wij kunnen ons heel goed inbeelden dat haar vriend Jordan enorm trots is na het bekijken van ‘Special Forces’ op VTM.

“Hij is fier op mij. Jordan, mijn ouders en mijn vrienden zijn elke keer heel verrast als ze op tv zien wat ik allemaal heb gepresteerd. Ik heb altijd al enorm veel steun van hen gekregen, bij alles wat ik doe. Wat mij een heel goed gevoel geeft en nog meer drive om ervoor te gaan”, zegt Laura in Tv Familie.

Dat VTM veel vertrouwen heeft in de zangeres is duidelijk door de mooie kansen die ze daar krijgt. Zo mocht ze ook al ‘Belgium’s Got Talent’ presenteren, was ze te zien in ‘Een Echte Job’ en is ze coach bij ‘The Voice’.

“Daar ben ik de zender enorm dankbaar voor. Dit is veruit het hardste en coolste dat ik ooit heb gedaan. Ik voel dat ze bij VTM echt in mij geloven en dat doet enorm veel deugd. Ik krijg ook veel coaching. Dat is een soort investering in een traject dat je samen aflegt. Bij VTM voel ik mij volledig op mijn plek.”