.
Laura Tesoro
zondag 26 mei 2024

Laura Tesoro: “Ik vond dat de spannendste cover” 

Superspeciaal 

Dankzij haar deelname aan het tiende seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ heeft Laura Tesoro heel wat complimentjes gehad van fans, kijkers, maar ook van haar collega-artiesten.

Zo moest de zangeres onder meer een cover maken van een van de hits van Regi. Hij vond dat ze het nummer helemaal naar haar hand had gezet.

“Dat vond ik een prachtig compliment, want ik ben daar dus heel lang en hard naar op zoek moeten gaan. Axelle Red zei dat tien jaar geleden ook tegen mij toen ik meedeed aan The Voice van Vlaanderen: “Je hebt nog geen eigen sound.” Dat ben ik nooit vergeten, en ik hoop dat ik nu wél op dat punt in mijn carrière zit”, zegt Tesoro in Flair.

Wie ook aan dit seizoen meedoet is Koen Wauters. Hij was haar coach tijdens ‘The Voice Van Vlaanderen’. Het is mede dankzij hem dat ze tweede is geworden in de wedstrijd.

“Dat is superspeciaal! Mijn Clouseau-cover was voor mij ook de spannendste. Ik ken Koen ondertussen al tien jaar, en zonder hem had ik hier nooit gestaan. Hij is niet alleen een collega. Hij is me heel dierbaar geworden, dus ik wilde iets heel moois doen met een song van hem. Ik wilde hem raken en trots maken.”