.
Lauren Müller
maandag 29 april 2024

Lauren Müller: “Ik was er echt van gepakt”

Het ontroerde haar

Als bekend persoon ontvangt Lauren Müller wel eens fanmail via sociale media, of gewoon op de ouderwetse manier via een brief. Dat gebeurde een tijdje geleden nog.

“In mijn postbakje op het werk vond ik eens een brief aan mij gericht. Een prachtig mooi verhaal, van een jong meisje dat me wou bedanken. Omdat ik haar door een moeilijke periode had geholpen. Ik was er écht van gepakt. Het is superschoon dat een personage en jijzelf als speler zoiets kunnen teweegbrengen. Er stond geen retouradres bij, dus ik kon haar niet bedanken. Maar misschien, mocht ze dit lezen, zal ze weten dat ik haar bedoel. In dat geval: dank u”, zegt Lauren in Primo.

Zelf had Lauren ook wel wat idolen als jong meisje. Zo was ze een grote fan van de Spice Girls. Haar adoratie was erg hoog.

“Ik had niet één favoriete Spice Girl, ik vond ze allemaal cool. Bovendien vond ik hun sound geweldig. Die galmt vandaag nog altijd heerlijk na in mijn oren. Ik vind het jammer dat ik hen nooit live heb gezien. Tegelijkertijd hield ik van de elegantie van Grace Kelly. Ze leek me zo puur, oprecht, onwaarschijnlijk schoon en onbereikbaar.”

Bio van Lauren Müller

Meer Over:

Lauren Müller Thuis