.
News Image

Lauren Versnick beseft het: “Daar moet je je bij neerleggen”

“Denk niet dat me dat ooit zal lukken”

Ze was zeven jaar toen haar ouders scheidden maar heeft dat nooit als een trauma ervaren. “Ik zie hun huwelijk niet als een falen. Samenblijven terwijl het niet marcheert zou een veel slechtere keuze zijn geweest”, vertelt Lauren aan Het Nieuwsblad.

Natuurlijk wil iedereen dat zijn of haar ouders samenblijven maar als het niet werkt zoek je beter een goeie manier om er toch mee om te gaan.

“Het leven heeft hen uit elkaar getrokken en ze hebben een heel bijzondere manier gevonden om hun gezin toch samen te houden”, aldus Lauren.

Haar leven klinkt dus als een ideale wereld, waarin alles super goed gaat. Maar wat als er negatieve recensies zouden opduiken over een rol die ze speelt?

“Je kan onmogelijk voor iedereen goed doen. Daar moet je je bij neerleggen. Ik heb een aantal mensen in mijn inner circle van wie ik de mening en de smaak heel waardevol vind. Als zij het slecht vinden, zal ik ervan wakker liggen. Maar iedereen pleasen? Ik denk niet dat me dat ooit zal lukken”, onthult Lauren Versnick aan Het Nieuwsblad.

Bio van Lauren Versnick

Meer Over:

Lauren Versnick