.
News Image

Lauren Versnick hield deze kinderdroom verborgen

Nooit echt uitgesproken

Ze heeft haar eerste hoofdrol beet in de topserie ‘Déja vu’ en uiteraard vraagt iedereen zich af of dit nu naar meer zal smaken. “Die honger is er altijd al geweest, hoor”, verklaart Lauren Snick aan Het Nieuwsblad.

Voor haar is het echt een kinderdroom die uitkomt. Maar weliswaar eentje die ze nooit heeft uitgesproken. “Mijn moeder had natuurlijk haar carrière en het zou kunnen overkomen dat ik voor het gemak mijn wagonnetje aan het hare zou hangen. Ik wilde mijn eigen pad effenen. Ik heb altijd wel geweten waar ik naartoe werkte. En uiteraard hoop ik op meer”, aldus Lauren.

“Als kind heb ik altijd de schoolfeesten gepresenteerd. Ik vond het ook heel leuk om mensen na te bootsen en ben altijd gepassioneerd geweest door verhalen”, geeft Lauren mee.

Vandaar dat ze ook zo geïnteresseerd was in modellenwerk toen ze jonger was. “Omdat je met mode ook heel veel kan vertellen”, zo vertelt Lauren aan Het Nieuwsblad.

“Kleren zijn echt een spiegel van hoe je je voelt. Onbewust. Je staat ’s morgens op en je weet nog niet goed wat je zal aantrekken, maar grijpt toch naar dingen die je gemoedstoestand ­complementeren”

Bio van Lauren Versnick