.
Garry Hagger
donderdag 3 maart 2022

Le nouveau Garry Hagger est arrivé: “Dat heeft mij veel deugd gedaan”

Hij paste zijn levensstijl aan

Op muzikaal vlak is het eventjes stil geweest rond Garry Hagger. De afgelopen twee jaar heeft hij geen nieuwe single meer uitgebracht en heeft hij vooral gewerkt aan een nieuwe ‘ik’. De zanger verloor maar liefst 20 kilo en heeft een heel nieuwe levensstijl. Zijn nieuwe single komt er binnenkort aan en hij hoopt deze zomer op het podium van 'Tien Om Te Zien’ te mogen staan.

“Ik ben er echt blij mee. ‘Alles wat ik wil’ is een modern popnummer geworden, waarmee ik een nieuwe kant van mezelf laat horen. En wat 'Tien Om Te Zien' betreft, ik heb heel vaak in Blankenberge op het podium gestaan, ’t zou fijn zijn om dat nog eens over te doen in Middelkerke. Ik vermoed wel dat er naast dat jonge geweld ook plaats zal zijn voor de oude garde”, klinkt het bij Garry in Dag Allemaal.

Garry brak pas heel laat door als zanger en hij heeft zijn bekendheid te danken aan ‘De Soundmixshow’, dat toen werd gepresenteerd door Bart Kaëll. “Barts echtgenoot, Luc Appermont, heeft ‘Het Allermooiste’ nog als intro gebruikt voor zijn fantastische programma ‘Het Mooiste Moment’. Dat was een compliment dat mij veel deugd heeft gedaan;”

Bio van Garry Hagger

Meer Over:

Garry Hagger