.
Leah Thys in Thuis
dinsdag 20 juni 2023

Leah Thys opnieuw onder het mes

Opnieuw tijdje buiten strijd

Leah Thys is een gelukkige vrouw, want deze en volgende week ondergaat zij een ingreep waar zij naar uitkijkt. Het gaat om een ingreep aan de ogen en die ingreep heeft als doel om haar zicht serieus te verbeteren.

Oudere mensen weten er alles van, velen hebben last van cataract en daarbij neemt neemt de transparantie van de ooglens langzaam af. Tijdens een ingreep kan een oogspecialist een nieuwe lens voor de oog plaatsen waardoor het zicht van de patiënt serieus verbetert. Zo'n operatie is ondertussen routine geworden. Deze en volgende week ondergaat 'Thuis'-actrice Leah Thys zo'n ingreep en daardoor is zij even buiten strijd bij 'Thuis'. Maar geen nood, de actrice zal niet minder in de soap te zien zijn. In Dag Allemaal vertelt Thys dat zij de afgelopen weken extrahard gewerkt heeft, er zijn een pak scènes opgenomen waardoor haar afwezigheid in het nieuwe seizoen van 'Thuis' niet zal opvallen.

Wat mogelijk wél wijzigt is dat we de leesbril van Marianne misschien minder vaak zullen zien, want die zal Leah alleen nodig hebben om de kleinste letters te lezen. Succes Leah, het komt allemaal goed!