.
Leah Thys
dinsdag 9 juli 2024

Leah Thys: “We gaan toch moeten beslissen” 

Kunnen ze nog verder? 

Het was een bewogen seizoen in ‘Thuis’. De makers van de serie gingen ver… heel ver. Zo was er een varkenskop en nog een extra explosie. Volgens sommige kijkers gingen de makers misschien wel een beetje te ver.

“Op een gegeven moment moeten we beslissen: hoe ver kunnen we gaan? Als het niet ver genoeg gaat, vinden de mensen het saai. Als het te ver of te snel gaat, beweren kijkers dat het onrealistisch wordt. Terwijl dezelfde dingen ook in het echte leven gebeuren, alleen minder snel of niet zo dichtbij. Sommige kijkers vinden hun geliefkoosde soap soms te heftig. Dat zijn vaak de mensen die ook in hun eigen leven hun kop in het zand steken voor miserie”, zegt Leah Thys in Primo.

De actrice is in elk geval blij dat ze geen moeilijke onderwerpen uit de weg gaan bij ‘Thuis’ en dat ze die nog altijd durven aan te pakken.

“Er zijn kijkers die pro-Marianne zijn en zeggen dat in de seizoensfinale zal uitkomen dat iemand anders het gedaan heeft. Maar er zijn ook kijkers die op fora schrijven 'Laat ons de doodstraf maar weer invoeren'. Ik heb de makers gevraagd wat meer vrolijkheid in Mariannes leven toe te laten. Want sinds die moord... Ik word er zélf depri van.”

Bio van Leah Thys

Meer Over:

Thuis Leah Thys