.
Lenny uit Blind Getrouwd
donderdag 22 februari 2024

Lenny uit ‘Blind Getrouwd’: “Voor sommigen was dat heel aantrekkelijk”

Maar hij niet meer

Lenny Janssens en Chloé Evangelista hebben er een pittig jaar op zitten. Zij bouwden volop aan hun droom om een B&B nabij Benidorm te openen en daarvoor moest Lenny vaak naar Spanje. Chloé bleef achter in België met hun dochtertje.

Ondertussen is er ook een tweede kindje en werd het een heuse puzzel om alles gedaan te krijgen. Het was een relatietest die Chloé geen enkel koppel zou aanraden.

“Het voorbije jaar was inderdaad pittig. Wonen te midden van een renovatieproject mét twee kinderen, elkaar soms moeten missen... Dat is allesbehalve ideaal. Maar ik ben ervan overtuigd dat we de juiste beslissing hebben genomen”, zegt Lenny in Story.

Lenny was jarenlang politieagent, maar daar stopte hij in 2017 al mee. Nu maakt hij een carrièreswitch naar B&B-uitbater.

“Voor sommigen is het een aantrekkelijk beroep, maar ik vond het geen makkelijke job. Tegenwoordig moet je ook steeds meer op je tellen passen. Ik mis de job in ieder geval niet. Renoveren, dat is nu wat ik het liefste doe. Ik heb dertien jaar mijn eerste woning in Tielrode verbouwd. Mijn schoonbroer zit in de bouw, mijn broer is elektricien... Ik heb veel van hen geleerd. Het belangrijkste is binnen je budget blijven.”

Bio van Lenny Janssens