.
Lenty Frans
dinsdag 27 februari 2024

Lenty Frans: “Ik heb dat pas na de verkiezing ontdekt”

Zij vond het prima

Er wordt altijd gezegd dat er een vloek op Miss België rust op vlak van relaties. De winnares die gekroond wordt tot Miss België ziet heel vaak haar relatie op de klippen lopen en eindigt uiteindelijk als vrijgezel.

Lenty Frans had geen vriend toen ze deelnam aan de verkiezing en won. Zij ontdekte ook pas later dat ze op vrouwen viel.

“In 2020 heb ik gezegd dat ik een vriendin had . Dat is een stuk van mezelf dat ik pas ontdekt heb na de verkiezing. Zelf had ik het daar niet echt moeilijk mee. Ik wil niet per se een boegbeeld zijn, maar ik vind het ook niet erg om het wél te zijn. Het doet me deugd wanneer mensen me laten weten dat ik hen geholpen heb”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Lenty bracht ook organisatrice Darline Devos op de hoogte en zij had er geen enkel probleem mee. Zij wilde vooral dat Lenty gelukkig werd.

“Onze samenwerking was altijd heel aangenaam. Ik kon altijd bij haar terecht. Veel opdrachten waren in West-Vlaanderen, dus ik was vaak bij haar thuis. Ik heb veel mensenkennis ­opgedaan en ben matuur geworden. Dat het zo mooi en uniek was, heb ik destijds niet zo goed beseft. Met de finale opnieuw in aantocht, sta ik daar meer bij stil. Ik heb een project gedaan met de kleinzoon van Nelson Mandela. Hoeveel mensen kunnen dat zeggen?”

Bio van Lenty Frans

Meer Over:

Lenty Frans