.
Ianthe Tavernier
zaterdag 6 mei 2023

Les Misérables zoekt jong talent!

Sta aan de zijde van Ianthe Tavernier en Jonas Van Geel

Dit najaar komt de succesmusical Les Misérables na meer dan 25 jaar terug naar Vlaanderen. Het gaat om Cameron Mackintosh's spectaculaire, eigentijdse versie van Boublil en Schönbergs Les Misérables. Naast de volwassen cast is Studio 100 op zoek naar kinderen om de rollen van Gavroche, kleine Cosette en kleine Eponine in te vullen. Daarom worden er binnenkort audities georganiseerd. In de cast vinden we sterkhouders Jonas Van Geel, Ianthe Tavernier, Goele De Raedt en Nordin De Moor, die deze legendarische productie tot leven zullen brengen. De Vlaamse première is voorzien voor 15 oktober 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen, nadien zal de voorstelling ook nog te zien zijn in Capitole Gent.

Les Misérables was 25 jaar geleden voor het eerst te zien in de Antwerpse Stadsschouwburg. Het was de eerste grote succesmusical in Vlaanderen en betekende de doorbraak van het genre bij het grote publiek. Een legendarisch, maar vooral enorm aangrijpend en tijdloos verhaal.

Studio 100 zoekt voor de musical Les Misérables diverse jonge acteurs voor de rollen van Gavroche, jonge Cosette en jonge Eponine. Het belangrijkste is dat de kinderen enthousiast zijn. Er worden kinderen gezocht die bij voorkeur kleiner zijn dan 1.40 meter en die op 1 oktober 2023 minstens 7 jaar oud zijn.

Inschrijven kan via www.lesmiserables.live/casting