.
Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton
zondag 14 januari 2024

Lesley-Ann Poppe: “Daar geven we het meest aan uit” 

Daar kunnen ze echt van genieten 

Wie naar ‘Huizenjagers’ heeft gekeken, heeft misschien wel gezien dat Lesley-Ann Poppe en haar vriend Kevin in een knalgroene Lamborghini rijden. En het had niet veel gescheeld of de wagen was bijna gestolen tijdens de opnames van het programma.

“De productie zag hoe drie louche types de deuren probeerden te forceren. Ze hebben de politie moeten verwittigen. Tezelfdertijd kregen we helaas ook een boete, omdat we fout geparkeerd stonden. Ik zweer het, zoiets gebeurt zelden. Wij wonen en werken in het centrum van Antwerpen, en gebruiken onze auto amper. Als we er één keer per week mee op de baan gaan, is het al veel”, zegt Poppe in Tv Familie.

Een dure wagen, een buitenverblijf in Knokke, het mag duidelijk gezien zijn dat Lesley-Ann veel geld verdient. En het geld mag duidelijk rollen.

“Ik denk dat we het meest uitgeven aan reizen. Ons meest recente tripje ging naar Ibiza. Daar logeren we meestal in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. We gaan op het eiland ook graag uit eten en daar tel je voor een diner al snel honderden euro’s neer. Maar we overdrijven niet. We zitten niet elke dag in een bad vol champagne.”