.
Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton
dinsdag 6 september 2022

Lesley-Ann Poppe: “Dat ga ik nooit doen, want iedereen kijkt mee”

Dat heeft weinig invloed

We moeten het toegeven, Lesley-Ann Poppe ziet er stralend uit. De beautyqueen is pp een half jaar tijd maar liefst 10 kilo vermagerd en ze voelt zich beter in haar vel dan ooit.

Ze zeggen wel eens dat minder kilo’s meer libido betekent. Maar Poppe moet toegeven dat dat bij haar weinig effect heeft gehad.

“Mijn gewicht heeft geen invloed op mijn sekslust. Ik heb me altijd goed in mijn vel gevoeld. Gebrek aan slaap en kinderen die aandacht vragen, hebben daar meer invloed op. Het zou jammer zijn dat je minder zou vrijen omdat je een paar kilo’s teveel weegt. Maar voor sommigen is gewicht heel belangrijk. Dat merk ik aan de vele reacties die ik krijg”, zegt ze in Story.

Poppe post al eens graag een foto op Instagram. Ze laat graag zien dat ze er goed uit ziet en steekt dat voor niks of niemand weg. Net zoals ze haar tepelpiercing voor niemand weg steekt. En dat lokte heel wat reacties uit.

“Dat begrijp ik niet. Mannen in zwembroek krijgen nooit kritiek. Er is nog werk aan de winkel wat gendergelijkheid betreft. Tepelpiercings zijn een trend, net zoals dat met navelpiercings was. Ik let wel op met monokini zonnen, want ik weet dat heel Vlaanderen meekijkt.”