.
Lesley-Ann Poppe
woensdag 13 juli 2022

Lesley-Ann Poppe: “Dat is niet goed voor je huid”

Ze weet wat goed is

Terwijl de ene niet uit het water weg te slaan is, mijd de andere het water compleet. Lesley-Ann Poppe is zo iemand. Zij heeft verschillende redenen om niet in zee te gaan zwemmen of in het zwembad te gaan.

“In een zwembad zit je met te veel mensen dicht op elkaar. Ik heb liever het weidse gevoel van een strand waar m’n man en ik samen lange wandelingen kunnen maken. Zwemmen in de zee doe ik ook niet. Ik mij het zoute water. Het is niet goed voor de huid en zeker niet in combinatie met de zon”, legt ze uit in Gazet van Antwerpen;

Lesley-Ann ziet er altijd graag tiptop in orde uit en daar hoort een gepaste strandoutfit zeker bij. Zo bestelde ze dit jaar een aantal nieuwe stringbikini’s. Ze bestelde tien setjes, allemaal in verschillende kleuren.

“Het soort strandkledij dat ik draag hangt af van de plaats waar ik ben. Ik Knokke draag ik een bikini. Op Ibiza durf ik al eens voor monokini te gaan. Dat doe ik om praktische redenen. In de zomer draag ik graag open kleedjes met een open rug of decolleté. Ik heb een hekel aan tan lines.”

Tot slot geeft Poppe nog enkele belangrijke tips mee. “Blijf niet te lang in de zon en vermijd zout- en chloorwater. Smeer je om het uur in met zonnecrème en blijft tussen 12 en 15 uur uit de zon.” We nemen het mee, Lesley-Ann!