.
Lesley-Ann Poppe
donderdag 24 augustus 2023

Lesley-Ann Poppe: “Ik heb zoveel ruzie gehad met mannen” 

Ze duikt niet meteen het bed in 

Vrijgezel zijn, de één vindt het heerlijk, terwijl de ander niks liever dan een partner zou hebben. Na de scheiding van haar eerste man vond Lesley-Ann Poppe het in het begin nog best leuk om vrijgezel te zijn.

“Als bekende vrouw kreeg ik wel veel aandacht van mannen. Het heeft me massa’s toffe dates opgeleverd. Maar na een halfjaar ging dat vervelen en begon ik toch te verlangen naar een compagnon de route. Het vrijgezellenleven bezorgde me vooral veel stress. I kdurfde nooit snel te ver gaan. Stel je voor dat zo’n jonge gast de volgende dag overal begint te stoefen dat hij mij had binnengedaan”, zegt Poppe in Story.

Lesley-Ann heeft nochtans het imago van stoeipoes. Maar ze is niet zo snel het bed in te krijgen. Ze is veel braver dan mensen denken.

“Als bleek dat hun versiertrucjes bij mij niet pakten, werden ze kwaad. Ik heb zoveel ruzie gehad met mannen. Één keer heb ik me aan een onenightstand gewaagd. Daar heb ik me achteraf slecht over gevoeld. ’t Is als het uitpakken van een mooi cadeau waar niks in blijkt te zitten. Ik ben daar veel te gevoelig voor.”