.
Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton
maandag 24 juni 2024

Lesley-Ann Poppe: “Ik wil mijn kinderen dat niet aandoen” 

Dat was vroeger misschien anders geweest 

Als er iets belangrijk is voor Lesley-Ann Poppe, dan is het wel haar uiterlijk. De schoonheidsspecialiste wil er ten allen tijde goed uitzien en daar wil ze soms best ver voor gaan.

Zo vertelt ze in het programma ‘Chasing Beauty’ dat ze Ozempic heeft genomen om wat extra kilo’s te verliezen. Maar dat valt nog best mee in vergelijking met hoever anderen durven gaan.

“Ze doen er in principe niemand kwaad mee, en dragen zelf de consequenties. Wie zijn wij om daarover te oordelen? Maar in mijn schoonheidsinstituut zie ik dagelijks mensen die heftige ingrepen hebben ondergaan. Zo ver zou ik zelf nooit gaan. Stel je voor dat je aan de andere kant van de wereld zit en zo'n operatie loopt fout...”, zegt Poppe in Dag Allemaal.

Sinds Lesley-Ann mama is geworden, neemt ze minder risico’s op dat gebied. Zij riskeert haar leven liever niet voor een cosmetische ingreep.

“Dat kan en wil ik mijn kinderen niet aandoen. Zij hebben recht op hun twee ouders. Twintig jaar geleden zou dat misschien een ander verhaal geweest zijn. Anderzijds: toen ik jonger was, wist bijna niemand van zulke operaties af. Vandaag krijgen jongeren dat allemaal voorgeschoteld op sociale media. Mocht dat vroeger zo geweest zijn, was ik misschien evengoed naar Turkije gereisd.”