.
Lesley-Ann Poppe
vrijdag 21 juni 2024

Lesley-Ann Poppe: “Ik wilde vooral een goed voorbeeld stellen”

Ze werd er ziek van

Wie als naar het 2de seizoen van ‘Chasing Beauty’ heeft gekeken op Streamz, die heeft ongetwijfeld ook Lesley-Ann Poppe gezien. Zij deelt haar verhaal rond de impact die sociale media op ons idee van een perfect lichaam heeft.

“Ik wilde vooral een goed voorbeeld stellen door mijn verhaal te delen. Als de docu geen boodschap zou hebben, dan zou ik ook niet meedoen. Ik wil mensen duidelijk maken dat Ozempic niet dé manier is om af te vallen”, zegt ze in Flair.

Lesley-Ann wou graag wat vermageren en Ozempic leek haar daar heel geschikt voor. Maar door het te nemen belandde ze vooral in een ware nachtmerrie.

Het middel was toen nog onbekend en op dat moment was er ook nog geen tekort. Doordat het door een arts werd voorgeschreven zag ze er ook geen graten in om het te nemen.

“Ik kreeg eerst vreselijke hoofdpijn, dan werd ik misselijk en begon ik over te geven, dus natuurlijk vermager je, want je voelt je miserabel! Ik stopte er onmiddellijk mee en besloot voor de lastige, maar natuurlijke weg te gaan om die laatste kilo’s kwijt te raken: meer sporten!’”