.
Lesley-Ann Poppe
zaterdag 6 juli 2024

Lesley-Ann Poppe: “Je ziet alleen maar perfecte plaatjes”

Ze weet hoe het werkt

Er is niemand in de wereld die geen complexen heeft. Iedereen heeft wel iets wat hij graag aan zichzelf zou willen veranderen en dat is bij Lesley-Ann Poppe niet anders. Al vindt ze het allemaal goed meevallen voor haar leeftijd.

“Ik trek me die imperfecties niet meer aan. Zolang ik gezond ben, en mijn kinderen en man me graag zien, ben ik een gelukkige vrouw. Er zijn mensen die van de honger sterven, waarom zou ik me dan zorgen maken over m’n buik die niet meer zo plat is nadat ik drie kinderen heb gekregen”, zegt Poppe in Flair.

We zijn allemaal erg streng geworden voor onszelf, terwijl dat eigenlijk nergens voor nodig is. Maar dat komt volgens Lesley-Ann vooral door de (social) media.

“Vooral op sociale media zie je alleen maar perfecte plaatjes, het is onvermijdelijk dat je je daaraan spiegelt. Ik maak me daar ook schuldig aan, ik deel ook alleen de foto’s waarvan ik vind dat ik er goed op sta. Maar dat is niet hoe ik er altijd uitzie. Ik zit ook vaak in m’n pyjama, zonder make-up met verwilderd haar in de zetel met een kind dat net op me kotste. Maar dat post ik niet. En dat laatste moet iedereen in z’n oren knopen: wat je op sociale media ziet, is een momentopname.”