.
News Image

Lesley-Ann Poppe slachtoffer van internettrol

Maar zij laat zich niet zomaar doen!


Een op het eerste zicht onschuldige foto van Lesley-Ann Poppe in Parijs is er de oorzaak van dat de blondine het slachtoffer is geworden van een internettrol. Paris is always a good idea En flaneren ook, glimlachte Lesley-Ann Poppe enkele dagen geleden. Maar niet iedereen is blijkbaar fan van de zakenvrouw. Een vrouw uit het Brusselse vond het nodig om kritiek te leveren op de persoon Lesley-Ann Poppe. Mist klasse...zo'n lelijke borsten zou ik verbergen...alleen het kleed is mooi, reageert de vrouw op Instagram.



Lesley-Ann laat zich niet snel doen, ook deze keer niet. Zij diende de vrouw in kwestie dan ook van antwoord. Zeer klassevolle opmerking. Gelukkig ben ik niet onder de indruk van bodyshamers, reageert zij zelf op Instagram. Lesley-Ann krijgt niet alleen de steun van tientallen volgers die niets dan lof hebben voor haar lichaam, ook haar man Kevin besloot om voor zijn vrouw op te komen.



Ben heel fier op mijn vrouwtje en dat ze zich goed voelt in haar vel Ik hoop voor jou ook dat je je goed voelt #teamnohate, schrijft Kevin op Instagram.



Lesley-Ann deelde het bericht ook op haar Instagram Stories en bewijst daarmee nog maar eens dat zij zich niets van die ene negatieve opmerking aantrekt. Gelukkig ben ik oud genoeg om me niets aan te trekken van internettrollen. Als iedereen voor zijn eigen deur zou kuisen, dan was heel de straat proper, lacht Lesley-Ann.