.
News Image

Liefde voor Muziek geeft Isabelle A een boost

Ze werkt nu zelfs aan een nieuw album.


Je zou het haast niet zeggen, maar Isabelle A is intussen al 41 jaar. Zij brak reeds door toen ze 15 jaar was en met “Hé lekker beest” scoorde ze een hit die nog niemand is vergeten. Helaas kreeg Isabelle heel wat te verduren en is ze bedeesd en argwanend geworden. Vroeger werd haar veel beloofd, maar er kwam telkens weinig van. De bladen smulden van haar romances en een manager ging er met het geld vandoor. Het voorval met die manager was voor Isabelle A het moeilijkste, zei ze in Het Nieuwsblad. Ze moest voor alles alleen opdraaien bij de belastingen en twee jaar langs mocht ze niet optreden en zelfs geen muziek meer uitbrengen. Noodgedwongen ging Isabelle A een paar maanden werken in een kledingzaak om haar rekeningen te kunnen betalen.



De zwevende tiener heeft plaatsgemaakt voor een zelfbewuste vrouw die met beide voeten op de grond staat.

Isabelle A kwam weer meer op het voorplan toen ze startte met de covergroep De Grietjes. Nu is ze weer stilaan klaar om solo te gaan. Met gemengde gevoelens ging Isabelle in op de uitnodiging om naar Mallorca te trekken voor Liefde voor Muziek. Dit had ook te maken met het feit dat ze niet wist wie ze wel of niet kon vertrouwen, door alles wat ze al meemaakte. De aanmoedigingen van haar collega's bij het VTM-programma deden haar deugd.



Momenteel werkt Isabelle A aan een nieuw album en ze voelt zich weer goed bij de liedjes die ze aan het maken is vertrouwde ze de hoger vernoemde krant toe.

We zijn in ieder geval benieuwd naar de weg die Isabelle A nu zal bewandelen.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Isabelle A

Meer Over:

Isabelle A

Bio van De Grietjes