.
Willy Sommers
zondag 26 september 2021

Liefde voor muziek LIVE met een geslaagde eerste editie in Lotto Arena

Wat een gezellig concert.

Zaterdagavond de eerste editie plaats van Liefde voor muziek LIVE in de Lotto Arena. Zondagmiddag 26 september volgt een tweede concert. De concerten zijn een logische verlenging van het populaire televisieprogramma op VTM. Na het eerste geslaagde concert is het uitkijken naar een nieuw televisieseizoen van ‘Liefde voor Muziek’.

Het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ was in het voorjaar aan haar zevende seizoen toe. De succesformule is tegelijk eenvoudig en verrassend. Breng een groep artiesten met een uiteenlopende muzikale achtergrond samen, laat hen elkaars nummers interpreteren en je krijgt een geweldige muzikale ervaring. Dezelfde emoties en beleving was zaterdag ook in de Lotto Arena voelbaar.

Willy Sommers, Tourist LeMC, Ronny Mosuse, Geike Arnaert, Emma Bale, Cleymans & Van Geel en Bert Ostyn schitterden uiteraard met hun eigen nummers, die ze niet noodzakelijk altijd zelf brachten. Prachtige duetten werden afgewisseld met ingetogen momenten. Maar er was ook ruimte voor feest! Het was duidelijk dat de groep artiesten er zin in hadden en er banden voor het leven gesmeed waren. Morgen meer van dat!

Het allereerste concert ‘Liefde Voor Muziek LIVE’ was de perfecte aanvulling op het populaire televisieprogramma. Morgenmiddag - zondag 26 september - vindt een tweede concert plaats in de Lotto Arena. De laatste tickets zijn beschikbaar via www.liefdevoormuzieklive.be.