.
News Image

Liefde Voor Muziek maakt brokken

Dana Winner meteen op één.


Maandag kregen we op VTM de eerste aflevering van het tweede seizoen van Liefde Voor Muziek te zien. Met dit jaar Paul Michiels, Eva De Roovere, Sioen, Ian Thomas, Johannes Genard, Dana Winner en Belle Perez.

Het was trouwens deze laatste waarvan de collega's nummers zongen. En die collega's kozen voor enkele verrassingen. Zo was er Ian Thomas die Hello World zong en Eva De Roovere maakte van 'Dime het mooie Zeg Me. Al tijdens de uitzending waren de nummers uit Liefde Voor Muziek beschikbaar voor download en ook deze keer hebben de nummers heel wat teweeg gebracht.



Het duurde dan ook niet lang voor Weer Verder Gaan van Dana Winner op één stond bij iTunes. Dana Winner maakte voor het nummer Weer Verder Gaan een nieuwe Nederlandstalige tekst op het nummer Sobrevivire. Een tekst met een happy end en dat zorgde voor tranen bij Belle Perez. Op twee bij iTunes staat Honeybee van Johannes Genard. Johannes is een creatief iemand en we zijn benieuwd naar de andere liedjes die hij de komende weken zal brengen.



Wie dacht dat Ian Thomas niet zou scoren heeft het serieus mis. Ian Thomas coverde Hello World en zijn versie stond dinsdagochtend op 11 bij iTunes. En daarmee doet Ian Thomas net beter dan Sioen die met zijn The Rhythm Is on Fire de 15e plaats bezet. Op 22 staat Eva De Roovere met Zeg Me en hekkesluiter is toch wel Paul Michiels met Apaxionada op 70.



Normaal gezien hadden de meeste nummers trouwens hoger gestaan. Paul Michiels had bijvoorbeeld op 46 gestaan mocht David Bowie niet overleden zijn. Die staat met meer dan 66 liedjes in de top 200 van iTunes.


Bio van David Bowie