.
LIen Opdebeeck en Joren Dumont
maandag 19 september 2022

Lien Opdebeeck uit 'Blind Getrouwd': “Dat is toch niks voor mij”

Ze werkt met hem samen

‘Blind Getrouwd’ lijkt voor heel wat vrijgezellen de ideale oplossing om hun droompartner tegen het lijf te lopen. Velen wagen zich eerst even aan Tinder, zonder vaak het gewenste resultaat.

Ook deelneemster Lien Opdebeeck, die dit jaar werd gekoppeld aan Joren Dumont, waagde zich eventjes aan de datingapp. Al was dat niet voor lang.

“Ik heb inderdaad zo’n account gehad. Maar ik heb die app er verschillende keren afgesmeten. Zoiets is niets voor mij. Ik heb me dan maar vooral gefocust op mijn koffiebar. Als zelfstandige ben ik de coronaperiode financieel gelukkig vrij goed doorgekomen. Toen konden we takeaway doen”, zegt ze in Tv Familie.

Lien staat samen met haar vader in de zaak, een samenwerking die ontzettend vlot verloopt. “Af en toe hebben we wat strubbelingen, maar voor het grootste deel loopt dat heel goed. Aanvankelijk kwam hij me enkel op drukke momenten helpen, maar hij kreeg de smaak te pakken.”

De papa van Lien staat in voor het eten in de koffiebar en is er de bakker van dienst. “Zonder overdrijven: papa’s taarten en gebakjes zijn echt zalig.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lien Opdebeeck

Meer Over:

Lien Opdebeeck