.
Lien Van de Kelder
maandag 14 juni 2021

Lien Van de Kelder in paniek

"Ik werd meteen gecontacteerd door Child Focus”

Lien Van de Kelder beleefde een akelig moment toen ze met haar gezin enkele maanden in Bangkok verbleef voor het werk van haar echtgenoot Hans Herbots. Ook de kinderen waren mee en daar liep het even grondig fout…

De actrice geeft toe dat haar grootste angst is dat er iets met de kinderen zou gebeuren. Paniek in Bangkok toen Lien gecontacteerd werd door Child Focus nadat ze een grove fout maakte bij een onschuldig bericht.

“Op de eerste schooldag in Bangkok had de meneer van het hotel het adres van de school in het Thai opgeschreven voor de taxichauffeur. Dat was zo’n mooi handschrift dat ik er een foto van nam en hem zonder nadenken op Instagram plaatste”, vertelt Lien Van de Kelder haar verhaal in De Morgen.

“Onmiddellijk kreeg ik een bericht van Child Focus, hoe gevaarlijk dat wel was. Hoe stom van mij om het adres van de school van mijn kinderen openbaar te zetten. Een wildvreemde kon zich zomaar uitgeven als nanny en de kinderen ophalen”, verduidelijkt Lien in De Morgen.

“Ik heb de foto direct verwijderd en ben de hele dag in de koffiebar recht tegenover de school blijven zitten”, vertelt Lien Van de Kelder. “Ik was dertien toen An en Eefje ontvoerd werden. Die hele zaak heeft een zware indruk op mij nagelaten. Ik droom daar nog altijd van.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lien Van de Kelder en Hans Herbots