.
Lien Van de Kelder in Familie
zondag 17 oktober 2021

Lien Van de Kelder over vrouwonterende moppen: “dan amuseer ik me niet meer”

Een mop over vrouwen moet kunnen

Als er één iemand is die graag gelijke rechten wil voor iedereen in onze maatschappij, dan is het actrice Lien Van de Kelder wel. Als het van haar afhangt zien we binnenkort meer mensen van kleur op onze televisie en mogen vrouwen zijn wie ze zijn en mogen ze dat als het van haar afhangt van de daken schreeuwen.

Dat vrouwen, zoals Ketnetwrapster Gloria Monserez op haar sociale media foto’s post waarbij ze ongeschminkt is, juicht Van de Kelder alleen maar toe. “Ongeschminkt foto’s delen vind ik tof, maar ik doe het zelf niet. Ik heb geen zin om te koop te lopen met die wallen onder mijn ogen die veroorzaakt zijn door mijn slecht slapende kinderen. Voor die keuze wil ik dan ook respect”, klinkt het in Humo.

Als het van Lien afhangt blijven de vrouwonterende moppen ook gewoon bestaan. “Als je nu geen enkele schuine mop over een vrouw meer mag maken, dan wordt het leven wel heel moeilijk. Ik ben momenteel op tournee met vijf mannen. Als ik me door hun schuine moppen steeds geschoffeerd zou moeten voelen, dan wordt het een kuttournee en amuseer ik me niet meer.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lien Van de Kelder

Meer Over:

Lien Van de Kelder