.
Lieven Scheire
donderdag 2 juni 2022

Lieven Scheire: “Ze dachten dat ik in een complot zat”

Maar dat is niet de enige roddel

Lieven Scheire is gelukkig samen met zijn vrouw en kinderen en zijn ‘nerd-leventje’. De presentator is geïnteresseerd in alles wat met wetenschap en natuur te maken heeft en hij kan er zich volledig in uitleven. Ook al moest dat vroeger ten koste van zijn relatie.

“Ik heb bijna altijd langere relaties van twee of drie jaar gehad. Ook in het middelbaar. Meestal woonde mijn vriendin ver van mij. Ik was een beetje een kluizenaar: om de twee weken een weekendje samen zijn met mijn lief en voor de rest mijn eigen ding doen. Voor mij was dat in mijn nerd cave zitten en lang op de computer spelen”, lacht Lieven in Nina.

Lieven Scheire heeft wel degelijke relaties gehad met vrouwen. Er waren immers heel wat mensen die dachten dat hij homo was. En daar moet hij toch eens om lachen.

“Iedereen uit de mediawereld krijgt dat wel eens te horen. Er beweerde ook eentje dat ik aandelen had in de farma-industrie. Of dat ik een deel van een complot ben en wordt gecontroleerd door de regering.”

Die laatste reacties kwamen er vooral nadat Lieven in zijn podcast had gezegd dat de vaccins hun werk deden. De Twitter van de wetenschapper liep toen over van de reacties.

Bio van Lieven Scheire

Meer Over:

Lieven Scheire