.
News Image

Light Up My Life nieuwe single Novastar

Na een radiostilte van meer dan vier jaar heeft Novastar zijn rentree niet gemist.

Na een radiostilte van meer dan vier jaar heeft Novastar zijn rentree niet gemist. Begin februari was er de bloedmooie 1e single 'Closer To You', uit zijn recent verschenen album 'Inside Outside'. Het nummer, een subtiele flard schoonheid met een broeierige, op gitaar leunende riff, heeft op een mum van tijd de lange afwezigheid van Joost Zweegers verzacht en hem opnieuw met de grote schare fans verzoend.
Een waardige opvolger voor 'Closer To You' is het intens prachtige 'Light Up My Life' : een liedje dat Joost à l'improviste voor zijn dochtertje begon te zingen bij zijn terugkeer uit Cuba, onder begeleiding van de tres gitaar die hij daar van een straatmuzikant had kunnen kopen.

Ook onze noorderburen krijgen een enthousiaste Joost Zweegers over de vloer: vrijdag brengt hij een bezoek aan Radio 538 (Evers Staat Op) en Radio 2 (Roodshow). Aanstaande maandag kunnen de Nederlanders afstemmen op 3FM om hem bij Giel aan het werk te horen.

Na een voorjaar vol uitverkochte concerten, speelt Novastar deze zomer op PUURS live (25 juli), Dranouter (1 en 2 augustus), de Lokerse Feesten (6 augustus) en Openluchttheater Rivierenhof (20 augustus).