.
Liliane Saint-Pierre
woensdag 29 november 2023

Liliane Saint-Pierre: “Ik zit nog altijd in de nasleep ervan”

Maar rusten wil ze niet

Liliane Saint-Pierre is serieus geschrokken. Toen ze zich een tijdje geleden niet zo lekker voelde en naar het ziekenhuis moest, bleek ze een beroerte te hebben gehad. Het is nu ondertussen al eventjes geleden, maar ze is nog volop herstellende.

“Ik zit nog wat in de nasleep van wat er gebeurd is. Ik voel me soms wat slaperig. Maar mijn tournee komt eraan. Het is druk nu. De muzikanten met wie ik werk zeggen dat ik een ‘speciale’ ben. Omdat ik alweer aan het repeteren ben. Ze zeggen me ook dat ik beter wat zou rusten. Maar dat zit er voorlopig niet in”, lacht Liliane in Tv Familie.

Dat hoort de dokter natuurlijk liever niet, maar de zangeres kan het zich echt niet permitteren om in de zetel te blijven zitten. Haar stem is oké, nu moet haar fysiek nog op punt staan.

“Zo’n concert duurt doorgaans twee uur. Muziek is mijn leven, mijn passie. Tot mijn laatste adem. Dus nee, rusten staat momenteel niet in m’n woordenboek. Al let ik uiteraard op de signalen van mijn lichaam. Die tournee heeft mij trouwens alleen maar gezonde stress. Het zijn andere dingen die mij onrustig maken.”