.
Linda Mertens
maandag 20 november 2023

Linda Mertens eerlijk over liefdesleven: “Vroeger was ik daar losser in”

Nu vertelt ze niks

Toen Linda Mertens zwanger was van haar dochtertje Lio was ze nog altijd samen met de papa van Lio. Ondertussen zijn de twee niet meer samen, en of er iemand nieuw is in haar leven, dat houdt ze ook liever voor zichzelf.

"Als bekend persoon deel je in de media al meer over je privéleven dan iemand anders. Maar sommige zaken zijn voor mij te kwetsbaar geworden. In het verleden was ik daar losser in, maar er is te veel gebeurd, waardoor het voor mij niet meer veilig aanvoelt. Ik wil die zaken gescheiden houden, dat geeft meer rust in mijn hoofd. En dat is exact wat ik nodig heb”, klinkt het in NINA.

Ter ere van haar dochtertje heeft Linda een tattoo laten plaatsen op haar bovenarm. Mertens kan niet anders dan zeggen dat ze heel veel van het kleine meisje heeft geleerd en dat haar dochter van haar een betere versie heeft gemaakt.

“In het ziekenhuis - zeker toen ze volop chemo kreeg - verwachtte ik huilbuien of boosheid. Maar nee. Het was alsof zij óns droeg. Alsof ze zoiets had van: ik ga het mijn mama en papa niet nog zwaarder maken. Ze was een zonnetje. Zelfs op het einde maakte ze soms nog mopjes en schattige opmerkingen. Er was een moment dat ze achter in de auto lag te creperen van de pijn, maar zelfs toen zei ze: 'Mama opzetten.' En dan zette ik mijn muziek op."