.
Linda Mertens en Regi
vrijdag 17 november 2023

Linda Mertens: “Ik ben hem daar zo dankbaar voor”

Alsof er nooit iets veranderd is

Toen Linda Mertens aan Regi vertelde dat ze zich wou terugtrekken om voor haar zieke dochtertje te zorgen, had Regi daar alle respect voor. Dat Milk. Inc uiteindelijk zo lang zou stilliggen, hadden de twee misschien niet voorzien.

Maar toen Linda haar comeback maakte naast Regi in het Sportpaleis was het alsof er nooit iets veranderd was. De twee stonden er weer, samen, als het razendpopulaire Milk Inc.

“Regi heeft altijd gezegd: 'Linda, pak je tijd.' Wat ik echt chic vond. Het feit dat hij me zoveel jaren tijd heeft gegeven? Daar ben ik hem zo dankbaar voor. In de showbizz ben je snel vervangbaar. Omdat hij me steunde, voelde ik geen enkele druk. En dat had ik zo hard nodig. Ik ga het komende jaar mee touren met zijn liveshows, als gast. Voor de nabije toekomst zitten we op dezelfde golflengte wat betreft Milk Inc. Wat de verdere toekomst in petto heeft, zien we wel”, vertelt ze aan NINA.

Linda laat voorlopig de toekomst op zich afkomen en ze ziet wel wat de toekomst brengt op professioneel vlak. Ze wil haar verwachtingen niet te hoog stellen.

“Ik weet waar ik naartoe ga, dat is het belangrijkste. In het hier-en-nu leven en dankbaar zijn is al heel mooi. Al de rest is een bonus. Een nieuwe single zal er zeker aankomen, maar misschien nog niet in 2024. De mensen zullen even geduld moeten hebben. We gaan stap voor stap, te beginnen in het Sportpaleis.”